home

член на:

slideshowslideshowslideshowslideshow

история на КИГ

Консултантска Инженерна Група ООД (КИГ) е основана през 2003г. от четири водещи компании с дългогодишен и доказан опит в консултантските услуги в строителството. Структурата на компанията е създадена така, че КИГ да може да отговори ефективно на търсенето на качествени услуги в страната чрез своята разрастваща се мрежа от офиси и адекватна комуникация с местните власти.

КИГ предоставя на клиентите си напълно интегрирани услуги като проект мениджмънт и консултантски дейности, които напълно покриват всички етапи на един инвестиционен проект, включително и задължителния по закон строителен надзор. Чрез един договор екипът на КИГ може да разреши всичките сложни проблеми, свързани със строителния процес. Нашите клиенти получават предимството да работят с партньор, който гарантира пълен пакет от услуги за консултирането и управлението на своите проекти. Това позволява постигане на пълна оптимизация на проекта и подобряване на неговото качество, време за реализация и възвръщаемост.

Нашите високо квалифицирани и обучени експерти се отличават с богатия си местен и международен опит в управлението на проекти, консултантски услуги и строителен надзор. Задълбоченото познаване на Българското законодателство и опитът на експертите ни с международни стандарти като ФИДИК, Бритиш Стандарт, и също така опитът по програми на ИСПА, ФАР, СБ и други организации, ни помагат да постигаме дълготрайни взаимоотношения с нашите клиенти и да повишаваме тяхното удовлетворение от обхвата и качеството на извършената услуга.

КИГ допринася чрез услугите си за изпълнението на проекти като: Бизнес Парк София, Сердика Център София, Форум София, Централ Мол Марково Тепе, Арко Тауърс, Гранд Мол Варна; многобройни жилищни и хотелски комплекси в София, Банско, Пловдив, Черноморието и в цялата страна; инфраструктурни проекти в Девин, Русе и Бургас; както и много други.